Mijn eerste blogbericht

Dag allemaal,

Met vallen en opstaan leer ik om met mijn website om te gaan. Hopelijk kunnen jullie als lezer snel de weg op mijn website vinden! Reacties zijn welkom!

Hartelijke groet,

Carla

19 thoughts on “Mijn eerste blogbericht

 1. Wim Heijboer

  u geeft boek uit over Zeeuws verzet in WO II; komen daarin ook hoofdstukken voor over het verzet op Tholen en Sint-Philipsland, o.a. de OD?

  Reageren
  1. Carla Rus Bericht auteur

   Beste Wim, ook Tholen en St Philips land komen er in voor hoor! Maar minder uitgebreid dan de Bevelanden. Ik bespreek wie de onderduik daar verzorgde en ook de acties van de OD tijdens en rond de Slag om de Schelde waar 2 doden bij vielen. Jammer dat ik u niet eerder heb gevonden (of eigenlijk u mij), dan had ik het misschien nog wat uitgebreider kunnen besschrijven… met een hartelijke groet, Carla Rus

   Reageren
 2. Michiel Somers

  Geachte mevrouw Rus,

  Dit is geen reactie op uw site.
  Ik ben bezig met een onderzoek naar Sjef van Dongen. Mw. Scheepstra en Geert Stroo hebben me geadviseerd met u contact op te nemen.
  Ik heb een aantal vragen die ik u graag wil mailen. Maar ik trof uw mailadres niet. Vandaar mijn vraag of u mij wilt mailen dan kan ik u mijn vragen sturen.

  Met vriendelijke groet,

  Michiel

  Reageren
 3. Colette Wessels

  Je hebt een mooie website, zo helemaal Carla Rus.
  Bruisend en breekbaar, prachtig.
  De homepage is bijna een karakter beschrijving van de Carla die ik ken.
  Het mooiste stukje proza dat ik in tijden gelezen heb.

  Reageren
 4. Anneke van Duin

  Lieve Carla,,
  Proficiat met je nieuwe website. Het is een schatkamer aan gedegen en authentieke kennis van een vakvrouw.die haar sporen heeft verdiend op het moeilijke terrein van seksueel, geweld. Daarnaast schreef je ook over tal van andere kwesties die zeer de moeite waard zijn van het lezen.

  Reageren
 5. Anna

  Dag Carla,
  ik heb je nieuwe site bewonderend bekeken.
  Wat een veelzijdigheid is er in te vinden.
  En bovenal; prachtige gedichten!

  Reageren
 6. Johanna de Lange

  van HARTE gefeliciteerd, lieve Carla, wat een prachtige website.
  Bruisend en Breekbaar, zo ontzettend mooi gezegd, de spijker op de kop.
  Ik ga je zeker volgen en genieten van je gedichten en artikelen.
  liefs,

  Reageren
 7. Bert de Vries

  Gefeliciteerd m’n lief met je eigen site!! Na bijna een jaar gezamenlijk worstelen is het dan nu zo ver! Op enkele stukken en opnames na zijn al jouw schrijfsels nu hier te vinden. Mooi hoor, om trots op te zijn!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *