Mijn eerste blogbericht

Dag allemaal,

Met vallen en opstaan leer ik om met mijn website om te gaan. Hopelijk kunnen jullie als lezer snel de weg op mijn website vinden! Reacties zijn welkom!

Hartelijke groet,

Carla

14 gedachten over “Mijn eerste blogbericht

 1. Colette Wessels

  Je hebt een mooie website, zo helemaal Carla Rus.
  Bruisend en breekbaar, prachtig.
  De homepage is bijna een karakter beschrijving van de Carla die ik ken.
  Het mooiste stukje proza dat ik in tijden gelezen heb.

  Reageren
 2. Anneke van Duin

  Lieve Carla,,
  Proficiat met je nieuwe website. Het is een schatkamer aan gedegen en authentieke kennis van een vakvrouw.die haar sporen heeft verdiend op het moeilijke terrein van seksueel, geweld. Daarnaast schreef je ook over tal van andere kwesties die zeer de moeite waard zijn van het lezen.

  Reageren
 3. Johanna de Lange

  van HARTE gefeliciteerd, lieve Carla, wat een prachtige website.
  Bruisend en Breekbaar, zo ontzettend mooi gezegd, de spijker op de kop.
  Ik ga je zeker volgen en genieten van je gedichten en artikelen.
  liefs,

  Reageren
 4. Bert de Vries

  Gefeliciteerd m’n lief met je eigen site!! Na bijna een jaar gezamenlijk worstelen is het dan nu zo ver! Op enkele stukken en opnames na zijn al jouw schrijfsels nu hier te vinden. Mooi hoor, om trots op te zijn!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *